Ședințe individuale de consiliere
Cum poți lua legatura cu un consilier?

Sesiunile au loc online și se programează în 48 de ore de la efectuarea plății. Solicitări și informații suplimentare la office@asociatia-ascendis.ro.

Sesiune de clarificare a factorilor interni care determină alegerea carierei (puncte forte, factori motivaționali, interese) și de ancorare a lor în mediul exterior (piața forței de muncă, opțiuni educaționale, așteptări financiare).

Rezultat: Imagine de ansamblu asupra tuturor factorilor, interni și externi, pentru a face o alegere corectă a carierei urmărite.

80 euro

Sesiune de realizare a unui plan de acțiune concret. Vei selecta o direcție sau un domeniu cheie din perspectiva căruia vom evalua propriile puncte forte dar și aspectele pe care le ai de îmbunătățit pentru a avea succes în acest rol.

Rezultat: Plan de acțiune pentru a urmări cariera potrivită, având o imagine corectă a eforturilor necesare și a oportunităților reale din acest domeniu.

80 euro

Oferta este valabilă doar până la finalul anului 2020. Costul pentru ambele sesiuni de consiliere este de 150 euro/pachet Sesiunile au loc online și pot fi accesate din secțiunea ”Connect with coach” sau prin email la office@asociatia-ascendis.ro. Acestea se programează în 48 de ore de la efectuarea plății.