CONSILIERE ÎN CARIERA
pentru elevi și studenți

Ce te faci când te faci mare? De câte ori ați auzit întrebarea aceasta? Uneori, ne facem mari și tot nu știm ce profesie ni s-ar potrivi.

Puțin ajutor e binevenit, așa că oferim elevilor și studenților  acces gratuit la instrumente de CONSILIERE ÎN CARIERA. Oferta e valabilă până la finalul anului 2020.Opțional și contra cost puteți apela la un specialist pentru a clarifica rapoartele și pentru a vă ajuta la realizarea a unui plan de acțiune. Detalii  AICI

Cum?

În doar 30 de minute, răspunzând la chestionarul de mai jos, poți accesa toate aceste resurse.

Vei primi un email cu link de acces la rezultate și o parola unică. Rapoartele pot fi accesate din meniul principal - Find your career și Your strengths.

Ce tipuri de informații obții gratuit după completarea chestionarului?
01
Punctele tale forte

Reflectă valorile și trăsăturile cheie pe care te poți baza pentru a avea success și a fi împlinit. Acestea sunt un bun punct de plecare în orice interviu sau când începi un proiect nou.

Identifică interesele, mediul de lucru, factorii motivaționali și de decizie precum și atribuțiile care îți plac cel mai mult. Acum vei știi cum să-ți alegi locul de muncă sau proiectele în care vrei să te implici.

Profilul propriu va fi comparat cu peste 700 de joburi actuale, la nivel internațional. Vei obține un clasament al lor în funcție de procentul de potrivire.

Pentru 10 dintre joburile de mai sus sunt disponibile rapoarte detaliate în care veți putea vedea comparativ între profilul jobului și cel personal, factorii ce produc succes sau stau în calea lui. Vei ști pe ce puncte concrete te poți baza și unde este nevoie să lucrezi cu sine pentru o mai bună performanță.

Dacă dorești să faci un pas în plus pentru clarificare, un consilier acreditat Harrison Assessments te poate ajuta să interpretezi informațiile primite. Poți  accesa sesiunile de consiliere din secțiunea ”Connect with Coach”, de la finalul chestionarului, sau direct prin email la office@asociatia-ascendis.ro. Detalii  AICI despre tipurile de servicii disponibile și prețul lor.